maanantai 11. tammikuuta 2021

Ensimmäinen päivä

Loma alkoi, eikä ole edes darraa. Nyt pitäisi nauttia perhe-elämästä, kun työkiireet jäävät kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi sivuun.

Kaikki neuvovat nauttimaan ajasta pienen lapsen kanssa. Tunnen itseni tyhmäksi joka kerta, kun saan tuon neuvon. Miksi neuvon antava henkilö kuvittelee, etten nauttisi ajasta lapseni kanssa. Minkä ihmeen takia muuten lapsia hankittaisi kuin että niistä voisi nauttia? Sata vuotta sitten tilanne oli eri. Silloin lapsia hankittiin, jotta oma vanhuus olisi turvattu. Nykyään voimme itse säästää oman vanhuutemme turvaamikseksi.

Modernissa hyvinvointivaltiossa lapsia hankitaan vain omaksi iloksi. Tai varmaan joissain parisuhteissa lapsia hankitaan vain toisen osapuolen iloksi. Kyynel sille kärsivälle osapuolelle.

Eli eli. Tarkoituksena on nauttia pojan seurasta seuraavan parin kuukauden ajan enemmän tai vähemmän kokoaikaisesti. Vastaavaa mahdollisuutta tuskin tulee näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa. Kesälomatkin tuppaavat olemaan maksimissaan neljä viikkoa.

Tänään ruokalistalla on peruna-pinaattivuoka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajankäytöstä - kokkailu

Kun tein vielä töitä, tilasimme lähikahvilasta arkisin ruoat kotiimme. Yksi annos oli sen verran iso, että siitä riitti yhdelle hengelle sek...